Jag å mina köksdrömmar! :)

Hej hopp! :)
Nu var det ett tag sen igen, tycker inte att tiden räcker till åt allt man vill göra... Känns som att veckan bara har måndag å fredag... Jag skulle absolut inte ha nånting emot ett gäng till timmar/dygn, vad säger ni?! :) Fler med samma problem?!
Hur som... Vi har bott i vårt lilla radhus nu i ca 5år, när vi flyttade in i december hade dom som bott här innan precis bytt ut köket då på sommaren, ett helt ok IKEA kök (luckan heter ståt) å då kändes det skönt att bara ha lite lättare renovering framför sej som målning och tapetsering men nu har jag ett tag gått å irreterat mej på smågrejer i köket... Köket känns både slarvigt och ogenomtänkt gjort, han hade nog rätt bråttom känns det som...
Å eftersom mitt hem är min borg å köket hemmets hjärta så har jag gått å blivit med köksdrömmar! :))Stommarna är ju helt ok, men en lättare renovering som byte av luckor , nytt kakel, nya bänkskivor, ev ny diskbänk och ny fläkt känns spännade nu!
Lyfte mina idéer med min andra hälft som lät medgörlig, han behöver nog bara ett tag på sej att fundera tills han tror att det är hans idé å det bara händer... :)
Här är lite av materialet som jag tänkt..


Jag vill blanda luckorna lite mellan "Rubrik" i rostfritt och "Applåd" vitlackad
Kaklet jag vill använda mej av är det klassiska vita 15*15 tillsammans med mörkgrå fogHemmagjorda bänkskivor i betong


En ny fläkt 90cm bred, den vi har nu är bara 60cm... Tycker det minst är lika mkt matos utanför...


Bra arbetslampor


Å kanske nya lampor över "köksön" å då tycker jag att Tove Admans "Edison" skulle bli bra...

Å medans vi ändå håller på vill jag göra ett bord, ett ganska stort, lite rufft typ som det här som Josse med bloggen "In my House" har här...Vad tror ni, visst skulle det här kunna bli alla tajders?! Nu ska jag upp å kasta mej i x:et, finslipa på mina än så länge köksdrömmar!! :)

Kram å puss så ses vi snart igen! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0