Nyårsdukning?!

Bilden är lånad fr TineK

 

Min nyårsdukning fick gärna se ut nåt sånt här!!

 

 


Therese sennerholt * 5

Att jag har en förkärlek för Therese Sennerholt å hennes citattavlor tror jag ingen som brukar titta in hos mej undgått?! :) Hon har förmågan att hitta dom allra träffsäkraste å jag kan villigt erkäna än en gång att det inte finns en jag inte skulle kunna tänka mej... Å nu vet jag vad jag ska önska mej när jag fyller år här på våren!! :) Här kommer några nya alster ur hennes kollektion!
"Stay in peace. Be passionate. Smile. Or do what the F. you feel like"
Men eller hur, sant!! :) Fattar fortfarande inte hur det kommer ej att ingen är återförsäljare åt hennes alster här hemma....? Men "i min butik" skulle dom sitta som en smäck!! ;)
Ikväll ser jag fram emot att gå å käka med mina äldsta vänner, vi är ett tjejgäng på åtta å det är alltid lika trevligt när vi ses!! :))

Kram å pussDan före dopparedan... :)

.... å granen är klädd, klapparna är inhandlade å delvis inslagna :) Idag ska skinkan in i ugnen å knäckklubbor göras å till kvällen ska det mysas ordentligt här hemma framför uppesittarkvällen o Bingolotto!
Jag behöver knappast tala om att jag njuter till fullo denna årstid å högtid, bästa på året om ni frågar mej!!

Nu vill jag tipsa om nåt jag hittade hos "Mormors glamour"Hur fina är inte dom?! :) Alldelens underbara i min mening å nu har jag nått att pyssla med till nästa jul!! :)) Måste ju säga att det är extra snyggt tillsammans med det rostiga armeringsjärnen men vet inte om barnen godkänner det framför granen, tveksamt! ;)

Glad dag före dopparedan på er å massa kramar!! Å en sak till, stressa inte ihjäl er.... Det blir ju jul i alla fall!! :)

Jul a la Ernst!

 

Nu var det länge länge sen jag gjorde något inlägg... Har haft dåligt med inspiration! :( Men nu så här i juletider lever jag opp, absolut min favvohögtid alla gånger!!

Jag gillar stämmningen å jag vet inte om det bara är inbillning men vist blir alla människor lite gladare å lite mer trevligare?!

Å jag har fått tillbaka min inspiration!! :) Men för er som inte fått varken julkänsla eller har någon inspiration så vill jag slå ett slag för mysgubben Ernst å hans julprogram "Jul med Ernst" där han tipsar om allt från en mossmatta till julgodis å bordsdekorationer.... Själv tror jag bestämt jag ska testa på hans knäckklubbor och även hans glöggsill! :)

Med det sagt så ska jag nu fara till Kupolen å fixa dom allra sista julklapparna för att sen fara å köpa julmaten för imorgon dan före dopparedan tänkte jag bara mysa hemma med familjen! :) Kram till er allihop!!

 

 

 

 


Inspirationstorka......låter kanske inte likt mej men så är det därav de bristfälliga uppdaterigen! Vill iaf kika in å önska er en trevlig fredag/helg!! Här hemma blir det Idolfinal, vet inte vem jag håller på riktigt.... Min favvo åkte ur sist, Molly :( fast jag gillar Amanda F åxå å jag tror det blir hon som vinner! :)


RSS 2.0