I´m singing in the rain


Sanna mina ord....

Ni kanske kommer ihåg att jag för ett tag sen var nyfiken på vad Petter & LOKA skulle hitta på för samarbete... Ni har säkert sett vattenflaskorna i affärena... LOKA FEATURING PETTER?! Min favvosmak är smultron/citron å på sista flarran fanns det en kod som man knappade in på Lokas sida å vips så hade man Petters nya alster hemma, grym låt! ME LIKE!! Håll till godo!! :)


Å om dtygt en vecka närmre bestämt på fredag den 1/7 under årets Peace & Love festival kommer Petter å ska hålla en timmes lång konsert.... Weeeeehoooooo!! Jag har sagt att jag kommer att stå längst fram, vi får väl se om jag lyckas m det men DÄR ska jag vara iaf!!
Tills vi hörs igen, kram å puss på er!!


I ♥ Plåt å det gör INGENTING om den är lite rostig... :)

Satt å kikade runt lite hos alla UNDERBARA bloggerskor jag följer å hos en av mina absoluta favoriter, Josse med henns blogg "In my house" hittade jag en skatt...

.... måste jag säga att det vart KÄRLEK vid 1a ögonkastet... Hon har lyckan å ha inte mindre än ÅTTA!!!! stolar till SALU! Hm, 8 * 849:- blir... 6792:- "Ja dom behöver jag!" som Lotta på Bråkmakargatan sa... fast hon behövde en gran.. :)
Kanske ska ta å köpa mej en triss för dom påståar ju att "Plötsligt händer det!" :) Tack säger jag till Josse för en kalasbra inspirationskälla!!
By nord!ÄLSKAR färgskalorna...
Lite ljus i mörkret..

Jag tror inte jag är ensam om att tycka det är dags för solen att lysa på oss lite igen, d är ju sommar!!! :) Men det ser inte direkt lovande ut om man ska tro på väderleksrapporten... Så jag antar att vi får fortsätta kura ihop oss inne ett tag till ELLER sätta på infran ute på alltan å tända massor me ljus å höra hur regnet smattrar på plasttaket... :)
Hittade lite nyheter på Granit (på tiden den affären tar å kommer upp till Dalarna tycker jag!) hade jag haft närmare än 25 mil hade jag gjort ett besök där redan i morgon dag!!

Levande ljus är ju garanterat en hög mysfaktor men jag skulle kunna tänka mej lite elektriskt ljus åxå med hjälp av en sån här slinga!!


Tror jag visat den tidigare, lika kär än... :)


Det här drömmer jag om...

... en oas, en tillflyktsort där jag kan påta, odla, lyssna på tystnaden eller kanske lite fågelkvitter å samtidigt NJUTA!! Å jag skulle absolut kunna tänka mej något sånt här...

Dom här bilderna hittade jag här!
En bild säger mer än tusen ord....Inte sant?! :) HÄR hade jag inte haft nånting emot att sitta HELA sommaren....
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu var det ett tag sen igen... Det har varit ett par hektiska dagar som innehållit med både bal ock skolavslutningar, roliga tillställningar som kräver en del förberedningar OCH  talar om att nu är SOMMAREN här på riktigt!! :)Lina med sin hunkiga balprins Sebastian Hansson, dom är ju bara för fina tillsammans!! :)


Här på röda mattan på väg in på en av Linas "roligaste kvällen i mitt liv" ♥ (Ser ut som det hade kunnat vara direkt från Oscars galan!!) ;)


Nöjda killar som nu har SOMMARLOOOOOV!! :) Simon å min Adam...Å här är det Linas tur för examen och slutbetyg...Lina sjunger Eric Hassles "Hurtful" 

Så nu har vi ett långt härligt sommarlov framför oss med förhoppningar om mycket sol, bad, å massor med glass å andra roligheter!! Hoppas ER sommar blir kalas!! :)


Är d möjligt?!

Att min Linafina ska gå ur 9an?! Jag fattar det inte, min lilla kicka har blivit så stor... Idag har dom haft en skön dag vid Båtstadbadet alla nior å nu på kvällen hade dom 3rätters middag på skolan me alla lärare... Lärarna hade knåpat ihop en sång å anordnat lite lekar å ett bildspel på alla elever, lämnade inte min Lina oberörd ♥ När jag kom å skulle hämta henne rullade stora krokodiltårar ner för hennes kinder, min lilla skrutt! Hon kommer sakna sina vänner...
Hon är en av dom finaste människorna jag känner, så otroligt varmhjärtad å fin på både in å utsidan!! Min fina Lina alias Gullan! Jag älskar dej å är helt ÖVERTYGAD OM att du kommer att få fler vänner i framtiden å flera utav dom du har redan nu kommer du att följas åt med resten av livet... ♥ :)Å till sist ska jag hålla tummar å tår att det blir en STOR sol imorn för då vankas det bal för mitt ♥Odd birds tilltalar mej....

Sitter å surfar lite medans jag väntar på att d ska bli perfekt glöd på grillen å d är absolut INTE svårt att hitt ngt som fångar mitt intresse.... ;)

Var in på Anyhow å det tog inte lång stund innan jag hittade dom här å d blev kärlek!!Skelettkudde för 485:-Puffen "Helge" för 2225:- å jag gillar MASSOR!!
Drömmar om plåt...

Hej, oj nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade.... Men d har verkligen varit fullt upp här hemma, mitt äldsta ♥ har varit i Turkiet å jag var till Arlanda å hämtade henne igår.. SKÖNT!! Hon var så brun å fin, hade haft det jättevarmt å skönt :)
Sen har jag ju mina andra två små med fotbollsträningar, läxor å allt annat som hör vardagen till å så har jag själv jobbat två dygn å då tycker jag ibland att man inte hinner så mycket mer... Idag har jag tvättdag här hemma för imorn är det min tur att fara iväg, dock inte lika långt som till Turkiet men ner till Skåne iaf... drar dit m min brukare å en till assistent å kommer hem först på fredag.
Sen står mitt vardagsrum på tur att få sej en makeover, har massor me ideér å hoppas på att kunna förverkliga dom så gott det går... :)
Jag är nämligen på jakt efter lite plåt, den får gärna vara lite rostig å se lite så där väderbiten ut ♥ :) Har nämligen tänkt klä en vägg i v-rummet med plåt, tror det kan bli jättecoolt å jag känner mej SÅ taggad!! Lovar att komma med bilder senare!! :)
Så länge så kommer här lite fantastiska inspirationsbilder, håll till godo!!FANTASTISK plåtvägg!! :)lika fantastiskt plåtskåp! :)för att inte tala om dom här shyrre kranarna!! Dom här bilderna hittade jag på här! Kram å puss på er tills vi hörs igen!! :)
RSS 2.0