Snart februari...

...undrar om det är min vårnerv som det börjar rycka i?! Man vill restaurera både här å där, både inne, ute (även om det dröjer något innan det är dags där) å en själv... Det sistnänmda är det mest bråttom me, har faktiskt fixat träningskort på ett gym i stan å tänkte på allvar ta tag i mitt liv eller i min integrerade badring kanske jag skulle säga... :) Har åxå planer på att springa tjejmilen i slutet på Augusti, än så länge är d bara planer men jag borde anmäla mej så har jag inget val... :)
En möbel jag ett tag funderat på är ett nytt matbord, har en väldigt klar bild över hur jag vill att det ska se ut!! Grova plank till själva bordsskivan, helst gråa å råa av väder å vind.. Underredet vill jag ha i grova rör... Ja det är min plan, ni får se det när det börjar bli klart... Har en period nu m lite mer jobb men förhoppningsvis snart! :))



Läckert eller hur?! :)

Kram å puss å sov gott!




vårtecken

I helgen har det varit fotboll för i stort sett hela slanten, fine by me! :) Gillar fotboll och tycker det är ett härligt vårtecken!

Ett annant underbart vårtecken är när knoppar brister ut i blom... Å jag gör vad jag måste för att påskynda våren... Sist när jag var å handlade kunde jag inte motstå riset fullt i konppar av körsbärsblom å nu har knopparna börjat brista ut i blom!!

 

 

Tror ni förstår vad jag menar eller?! :))

 

 


Hemtex

Har precis tittat in på Hemtexs hemsida å hittade ngr helt klart prisvärda kuddar som föll mej i smaken... Tror jag måste ta mej en närmare titt å ta en tur till närmsta hemtexbutik, jag vill gärna klämma å känna lite innan jag kan bestämma mej :)


Budskapet är i alla fall helt sant!! :)


Gillade den här grafiska kudden me, kanske kan trycka in den någonstans här hemma... Visste min man om att jag tittade på fler kuddar finns det risk för att han byter ut mej... ;) Har bara cravings efter kuddar men har sopsäckar, typ 3st med kuddar ute i förrådet så han börjar nog bli liiite trött på mej å mina kuddar  Hahah :)

Hur som så önskar jag er en trevlig fredag kväll, jag å kidsen ska å titta på pappan som spelar inomhuscup/fotboll den här helgen. Ska bara packa med lite mutor först ;)

Kram




för det är du...






Önskar jag bodde nära...

...havet å att det var sommar NU!

 

 

 


vitt, vitt å lite mer vitt :)

 

Jag gillar alla nyanser av vitt å tycker det ger en känsla av lugn... Det absolut bästa är ju åxå när det som här är i olika material, trä, betong och olika textilier! Det blir aldrig fel!!

 

Trevlig söndag på er! :)

 

 


Flickan och kråkan ♥



Avslutar kvällen med att spela min favvolåt för tillfället, kärlek till er som tittar in! :)




Fredag den 20/1-2012



Vill bara titta in å önska er en trevlig helg!! :) Här hemma har vi firat vår Oskar idag å fortsätter så hela helgen, imorn står släkten på tur å på söndag ska vi ha barnkalas med fiskdamm, hela havet stormar, dansstopp å massor me fika förstås... tror vi somnar ovaggade allihop på söndag kväll!! ;)
Kram å må så gott tills vi ses igen!




Dan före Oggieboggies födelsedag!



Japp imorgon fyller mitt minsta ♥ 7år?! Vart tar tiden vägen, tycker verkligen att det inte känns alls särskilt länge sen han lågg där på min mage... Alldelens nykläckt! :)

I vilket fall så ska det kalasas här hela helgen, både släkt å vänner ska få gratulera min fina Oskar så idag ska det bakas!! Bullar, kärleksmums å maränger är beställt å det här gången ska ju så klart marängerna vara gjorda som siffran 7!!!




Fri som fågeln

 

Ja ibland drömmer jag om att vara fri som fågeln, hur många problem kan dom tänkas ha?! Bara lyfta å flyga så långt vingarna bär en... Till solen, värmen! Vilken frihet, vilken kick!! :)

 

 


I´m in löv igen

 

Å den här gången är det bordet ♥ som har min fulla uppmärksamhet :)

 

 


i ♥ ljuset

Åh vad glad jag blir när man går upp på morgonen å det är nästan ljust!! Å så fort som jag tycker tiden går så står det ju inte på förens solen värmer våra kinder och den härliga våren är här! ♥ Å med våren så kommer det vi så länge längtat efter dom här tuffa mörka månaderna... LJUSET! Å apropå ljus...



.... så gillar jag den här ljusa å luftiga hallen med dom lite lagom ruffa väggarna!! :)






Myskväll m la familia ♥

Ikväll så ska vi ha vardagslyx, myskväll m la familia å kvällens höjdpunkt är Idrottsgalan å snackset kommer att bestå utav frukter som vi doppar i mjölkchoklad! :) Trevlig kväll önskar jag er!

Hade inte haft något emot att krypa ner i den här sängen med dom underbara sängkläderna från by nord, underbara!

 

 


hus till salu...... i helsingborg :)

Måste bara visa er det här huset, det är genomtänkt å går i vitt, svart, grått med några få träinslag och med en förkärlek för Tine K! :)






































Går i flytttankar å blir sugen på det här då kan ni bara klicka in på den här å va med å slåss.... ;) Annars funkar det ju bra som inspiration åxå!! :)

Kram på er alla sköningar!




tine k våren 2012











Alltid lika stilsäkra Tine Ks vårkollektion, också den i den svala färgsättningen som jag bara älskar!! Är 100% säker på att det finns några riktiga gobitar som bara måste få flytta hem hit!! :)




Ett gott skratt förlänger livet :)

 

 


littala...

... är ju välkänt finskt märke, främst för sina glasprodukter!  En nyhet som tilltalar mej är denna ljusstake i ett av mina favvomatreial gjutjärn. Det är norske Andreas Engesvik som är den stolte designern till "Allas" som betyder pool på finska... Å det ser ju nästan ut som en liten pool fast m ljus :)




Ljusstaken kommer i dagarna ut till butikerna å har ett rekommenderat capris är 699:- å den hamnar högt på min önskelista!!





Himla får mej att drömma om sommaren :)



Åh tänk va skönt att lägga sej i en sval lada en stekhet sommardag :) Himla har verkligen lyckats med den här bilden från deras vår/sommar kollektion 2012! :)




Försvunnen...

Idag började vardagen igen, skickade iväg barnen till skola å lekis i morse... Önskade jag kunde säga att dom skuttade iväg med lätta steg utvilade å nöjda efter ett jullov fullt av aktiviteter, desvärre har det kantats mer av sjukdom här hemma än med roligheter å jag tycker det känns orättvist! :(
Barnen behöver "semestern" lika mycket som vi för att orka med sin skolgång!! Vi får ta vara på våra lediga dagar å försöka kompenera med roligheter då! :)

Själv har jag gjort minsta möjliga idag, ivrig att bli att frisk! Slängde på en svensk film; "Försvunnen" m bl.a Kjell Bergkvist å Björn Kjellman... Absolut sevärd!!




 

 

Nu ska jag åka å hämta hem Oggieboggie från lekis, mjukstart för honom som hade fått lov att gå till kl.16,30 om jag jobbat... Ha det gott!! Kram

 

 


Eat

 

Skön känsla i det här köket, gillar det röda som accent i bokstäver å matta... Upp piggande! För att inte tala om den delbara dörren... ME LIKE! :)

 

 


day home våren 2012...

... talar sitt tydliga språk, mitt! :) Åh som jag älskar färgskalan!

 

 

 

 

 

Jag gillar massor!! :)

 

Idag är det en lugn dag här hemma... Fick halsfluss förra veckan och antibiotika mot det vilket slutade med en brakförkylning... Det är väl nackdelen med att få antibiotika, att den slår ut immunförsvaret helt å man blir mottaglig för andra bacillusker :(

Barnen har sista dagen på sitt jullov och är nere och åker skridskor och jag har suttit å försökt insupa lite inspiration samtidigt som jag dricker honungste å snyter mej om vart annat....

 

Önskar er alla en bra dag och blir det alldelens för trist kanske jag tittar in med ännu ett inlägg! :) Kram på er!

 

 

 


En eller fler "hyllis"ar kan man nog inte få för mycket av... ;)









Shyrre förvaring till ännu mer shyrre pris:"Hyllis" kostar endast 99:- sjukt bra pris!! :) På IKEAs hemsida hittar du dom övriga produkterna och priserna från dom här bilderna!





"i det enkla bor det vackra"

är ett fantastiskt citat eller ordspråk tycker jag och sanningsenligt inte minst!! Jag är inne i en period när jag tycker jag har alldelens för mycket grejer, i den perioden har jag förvisso varit i ganska länge nu men fortfarande är jag INTE i hamn.... Får nog styra upp massor med fler loppisar om jag ska bli nöjd!! Jag tycker inte att jag har haft så himla mycket grejer framme någonsin men hur kan jag då ha lyckats samla på mej så in i vassen?! Det får bli ett av mina "missions in life" den här våren, iväg m allt, verkligen allt som jag inte behöver!! :)

En sak jag alltid velat ha men aldrig haft å även om jag hade tio... inte skulle göra mej av med EN enda är en kakelugn ♥ Det är mitt andra "mission in life" grej, fixa ett annat boende, ett med minst en kakelugn.... ;) för hade jag en kakelugn då hade jag även gjort mej en sån här.... :)




.... fantastiskt vacker i all sin enkelhet, precis i min smak! Just den här är designad av Trine Thorsen (och hennes pojkvän), en norsk fotograf som börjat tillverka möbler! En hemsida är under uppbyggnad men än så länge så kan du maila Trine om du är intresserad av en måttbeställd möbel. Det är även Trine som fotograferat...






tant johanna=IKEA ELLER IKEA=tant johanna

Ikea har haft en gästbloggare vid namn Johanna Laskey alias "Tant Johanna" och jag måste säga att hon gjorde ett riktigt bra jobb med det här inlägget.... Bilderna talar mitt språk och jag vill ha i stort ALLT på bilderna... :) Kolla själv å säga vad ni tycker?! Talar bilderna ert språk också?! ;)










Hon lyckas med att vilja få mej att köpa en glasburk att ha penslar i.... FAST jag inte ens målar.... :) Hon har fångat mtt intresse å ska det första jag gör imorgon göra ett besök i hennes blogg! Men nu ska jag kasta mej i x:et!! Gonattigottisov!






Fri som en fågel...

... ibland när jag drömmer mej bort så kan det ibland sluta med att jag önskar man bara kunde ta sats å lyfta mot himmlen, inte i ett flygplan utan mer utav egen maskin.... Sväva uppe i det blå, titta ner på allt "bullrigt" liv här nere på jorden medans man bara flög, svävade med bara vingarnas sus som sällskap. För mej känns det otroligt avslappnande och rofyllt! :) Fri som fågeln!!
Men eftersom det är en dröm som dessvärre inte går att uppfylla så har jag hittat det näst bästa.... ;)




Eller vad sägs om denna underbara lilla flygande vän?! Fattar inte att jag inte upptäckt den tidigare?! Den har funnits från 1992 å är ett utav designern Ingo Maurer å säljs bland annat på Urban living´s webshop!

Vill också önska er en god fortsättning på det nya året, hoppas på mycket spännane under kommande året! :)

Kram




RSS 2.0