A room with a view....

Drömma kan man ju göra, natt som dag å precis hur ofta man vill... Det kostar ju inte ett öre! Å om jag verkligen fick göra verklighet av endast EN av alla mina drömmar så skulle det här kunna vara en bland mina "topp tio"

Tänk att verkligen kunna få bo granne med naturen på det här sättet.... Mitt vatten skulle vara havet, tänk att få bo granne med havet..... Det är en dröm som jag hoppas kommer att kunna bli verklig någon gång i livet!! Tror inte det finns mycket som slår det faktiskt!
Vad har ni för drömmar?! :)

Bilderna har jag lånat av IKEAs blogg.

Fynda kan man ALDRIG göra för mycket! :)

I veckan ringde min kära svärmor mej om ett tips på en loppis... Trotsade sjukdomarna å fick skjuts av mannen för att ta en titt.... Å kom hem med ngr riktiga guldklimpar eller va tycks?! :)Jag är riktigt nöjd även om R tyckte det mest var skräp... Hade med ett stort skåp åxå som jag fick för endast 150:- bilder på det kommer sen, måste fixas lite men det gör jag när jag blivit lite piggare... :)
Lördag 23/7

Usch å fy idag är det ju en sorgens dag, känner med alla dom drabbade i vårt kära grannland Norge ♥
Vad fasanfullt med allt detta meningslösa våld.... Ja det får en att vara otroligt tacksam för det man har å att varje dag är värdefull!!
Här hemma tänder vi ljus å är med er i våra tankar!!

Innan jag kände dej....Hej mina vänner :)

Nu var d LÄNGE SEN igen, vår sommar å semester har inte vart riktigt som vi tänkt oss så här långt... D började ju först med att Oggieboggie hade 40 graders feber i drygt en vecka för att det i förrgår skulle vara min tur att ta över... :( Vaknade å fick inte upp ena ögat, hade svullit upp i min ena halsmandel å hade även lyckats dra på mej örvärk, ALLT under en å samma natt?! Ringe farbro Doktorn å fick komma med detsamma, hade fått en propp i halsmandeln å ögoniflammation... Örat värkte nog bara för att halsen var så svullen att d tröck på ngn nerv..
Doktorn var lite fundersam, hade inte sett ngt liknande nån gån förut... Typiskt mej!! :/ Jag ska ALLTID göra allt rejält när jag ändå är i farten... ;)
Nu har jag iaf fått medecin å hade det inte blivit bättre innan imorn skulle jag ringa honom igen.

Man kan hålla sej för skratt!! Å när jag kom hem hade min Adam 40,1 i feber.... Ja man kan bara hoppas att dom 2 kommande veckorna blir "friskare" :)

Så för nu spelar jag bara en av Melissas nyare alster. Hon är duktig den bruttan, ser fram emot att höra hela hennes skiva!
Må så gott tills vi hörs igen, kram å puss!
I ♥ Jieldé

Jag å mina lampor.... ja vad säger man?! Jag ÄLSKAR lampor för att inte tala om JIELDÈ lampor!! För er som inte vet vad det är jag pratar om så luta dej tillbaka å N J U T!! Du kommer snart att förstå.... :)


 

 

 

 

 

 

Åh min absoluta favorit är den här väggvarianten... Den lite gamla å skruttiga! PRECIS som jag vill ha det!

 

Nu är jag ganska säker på att ni alla där hemma sitter å himmlar med ögona, sätt i gång å skriv en önskelista till tomten för om ni är riktigt snäll så kanske det dyker upp i just ert paket... Jag ska göra mitt allra yttersta i alla fall!! :))

 

 


Det blir sällan som man tänkt sej men d kan bli bra ändå! :)

Ja gullvippor, så är det... Som ni såg igår så var vi laddade för en vecka på sportfältet å Dalecarlia Cup, för er som inte vet är det en fotbollscup med ca.280 lag i åldrar fr 8-16år och i år är det lag från 14 länder med, Norge toppar som vanligt m 25 lag, andra länder är Mexico, Malta, Spanien, Tyskland, Italien m fl.

Men igår kväll när vi kom hem hade min lilla Oggieboggie dragit på sej feber... 39,7 så vi blir hemma å kurerar honom idag å hoppas att det är snabbt övergående!

Men jag håller ju på med vårt v-rum, målar både möbler å väggar å jag börjar se att resultatet nog blir som jag tänkt mej! Det svåraste är ju att inte bli för ivrig å "rusa iväg" utan försöka tänka genom å känna efter hur jag vill ha det INNAN jag redan smällt upp nåt på väggarna t.ex! :)
Som tur är har jag semester, kan jag nog behöva om jag ska hinna me alla projekt jag har på g... ;)

Å för er som har semster å inte har NÅGONTING att göra så kanske det här ser lockande ut...
Härliga sommarbilder fr IKEA!! :)

Dalecarlia Cup!Idag har vi varit på invigning på Dalecarlia Cup, en av årets absoluta höjdpunkter om ni frågar min son Adam! Han har förvisso en stor supporter i sin mamma åxå å pappa Roger som åxå tränar dom "små" liven, det är en ren fröjd å titta!
Så mycket glädje å vilja som det här laget har tror jag det är svårt att slå... :)
Så nu håller jag tummar å tår å hejar på Borlänges tigrar, GE MEJ ETT I (i) GE MEJ ETT I (i) GE MEJ ETT K (k) VAD BLIR D?! IIK, vi är vckrast vi är bäst vi är dom som kämpar mäst!! :)
Mirror, mirror on the wall....Makeover..

Hej hopp! :) Har tagit en liten paus... Håller på att grejar i vårt v-rum! :) Har bestämt mej för en rejäl makeover, bort me allt vitt å gullgull å in m lite ruffigare! Känns uppfriskande å HELT rätt!! :)Här är en otroligt DÅLIG bild på ett skåp som jag målat på ett tag... (Mycket bättre in real life!) Mitt mission var att få det det se ut som om d var slitet, gammalt, nött... Va tycker ni, funkar det?!
Benen har jag på flit låtit vara omålade, ska bytas ut mot industriella hjul! :)

Ja det var nog allt för ikväll, kram å puss!!
EllosEn go vän hade idag fått ellos katalogen å hon sa att det fanns en hel del smått å gott där... Var tvungen att kika in, å som ni ser.... INTE så illa, en av mina favvisar helt enkelt!
Så gör som jag så kanske du åxå kan hitta en favvo!! :)
Skin & Bones

Hej hopp, den här dagen har varit lite upp å ner men nu lagomt till läggdags är jag iaf nöjd m dagen som helhet!! Har hunnit m mer än vad jag trodde idag när jag vaknade m migrän...

Nu har jag setat å kollat lite bloggar, håller stenhård koll på Carolines blogg "Gotlansliv" eftersom jag hoppas å längtar lite till dom ska få in deras HELT UNDERBARA betong trofé igen........du förstår varför nu va?! :) Den kommer att bli pricken över i, i vårt v-rum!! ♥

Men nu hittade jag något HELT annat som kanske skulle kunna få bli pricken över i.... på mej ;)
Hur coola är inte dom här smyckena?!


Skin & Bones är alltså märket!! Du kan gå in HÄR för att hitta återförsäljare å priser!!

Nej nu är d dags för mej att kasta mej i X:et, ska upp nästan samtidigt me tuppen i morn för ett jobbdyn, mitt näst sista innan semestern... :)
Ett gammalt stationshus kanske man skulle ha?! :) 

ÄLSKAR väggen bakom kaminen... :)En sådan här pjäs får mer än gärna pryda mitt hem ♥AJ LAJK A LÅTT!! ;) Eller vad säger ni?
Alla bilder å reportaget kan ni läsa om här!
Midbeck "miss Print" = Retro! :)Midbeck kom i våras ut med en tapetkollektion i rejäl retro tappning eller vad säger ni om den här?! Andas den inte 60-70 tal?!
Min personliga favorit i den här kollektionen är den här solvarma gula tapeten... Den ligger mej varm om ♥at!! ;)
Kram å puss på er å sorry att inläggen har dröjt, har festivalat/jobbat HELA veckan, blir inte mycket tid till annat då tyvärr... MEN nu är festivalen slut å jag har en känsla av att jag kommer hänga här lite mer igen!! :)
Så är man kär igen... ;)

Jag tror ni förstår varför?! Den skavda stolen, den ruffa lampan, den slitna tegelväggen å dom "lätta" blommorna.... Ja what not 2 LOVE!?! :)

Både stolen å lampan hittade jag här!
RSS 2.0