jotex

Hej hopp! :) Nu var det längesen vi "sågs"... Min insperation har inte vart på topp helt enkelt, trist men sant! Satt å kollade runt lite å var in på Jotex av alla ställen... Har tänkt göra i ordning vår alltan på baksidan å behöver lite tyg, visar er mer om det senare! ;) Iaf så hittade jag på ett tyg i precis min smak, dock INTE tänkt till baksidan, hahah typiskt mej!! :)
Kunde inte låta bli att klicka hem ngr meter...En massa pippisar på rad, "Tralla" och till priset av 59,90:-/meter!! Jag gillar det massor, va tycker ni?! :))

Kram å puss å nu hoppas jag inte d dröjer lika länge innan vi ses igen!! ;)
Sommar och massor med picknickar

Sommaren närmar sej med stormsteg (bildligt) talat... SMHI har för imorn utfärdat en klass 1 varning för oväder lite länre ner än vad vi bor men ändå... Idag är det den 3:e Maj och har vi tur så dröjer det inte länge innan vi får njuta av varma långa sommarkvällar! ♥ Det är nästan det bästa med sommaren tycker jag, man kommer ut, umgås å myser inpå småtimmarna i trevligt sällskap och kanske över en god bit mat eller en svalkande dryck! :) Varma sommarkvällar och underbara dofter från Syrén, Jasmin, rosor, morgondagg... Det är sommar det när den är som bäst! Å allra helst under HELA semestern!! ;)
Nåt mer som är alldelns för underskattat är väl att packa ihop picknick korgen å bege sej ut på äventyr...


Bilderna har jag lånat fr IKEAs blogg!

Kogen ska vara proppfull med massa läckerheter, ja här får det inte snålas!! Det ser jag också framemot att göra i sommar!! Det och husbilssemester till Danmark står högt upp på listan!!
Vad har ni för planer inför er sommar och semster?! :)
En underbar vårdag....

 

.... önskar jag er!! :)

 

 


RSS 2.0