Lovisa Burfitt...


...heter den här spättan, för er som inte vet! :) Hon har designat en fantastisk serie i porslin med den excentriske Mademoiselle Oiseau. Hennes vackra å härliga serie innehåller; esprssomugg, en ask, ett fat på fot, en mugg, assiett å ett halssmycke... :)

 

Tycker det står mitt namn på alltihop, lr espressomuggarna kan jag hoppa... ;)

 

 Set Fire 2 The RainDen här underbara låten m Adele kan jag lyssna på om å om igen!
Iris hantverk!

Hej hopp alla glada! :) Jag har precis kommit hem efter att jobbat ett dygn, har varit å ute å rastat Agnes vår egen lilla sötnöt ♥ å nu ska jag snabbt svira om lite å sen bege mej till Säter där jag ska tillbringa dagen på
"Bollie på hörnet" en helt underbar inredningsbutik som min storasyster förut ägde... Som tur var för mej så behövde den nya ägarinnan en person som kunde jobba lite extra :) TACK för det systeryster! ♥Borstar av all dess slag från Iris hantverk är EN sak hon har i butiken, men ni måste komma dit på ett besök... Fantastisk lokal å jättfina grejer å så snart Formex vart så kommer det ju in nyheter hela tiden!

Tills vi hörs igen så TREVLIG ONSDAG på er å har ni inget för er så vet ni ju vad ni kan göra!! ;))
"Man down"Kan inte sluta längta tills i November när vi ska till Stockholm å se Rhianna, jag tycker hon är grymt bra! Känns riktigt skönt att ha något roligt att se fram emot när höstmörkret kommer krypande...

Puss å piiiiip! ;)
Bad TeacherIkväll ska jag ha lite kvalitetstid m min dotter som har fått välja film som vi ska se i grannstaden Falun då den hade slutat att gå här...
Trevlig söndagkväll på er!
Stoff & Stil!

Hej svejs alla glada! :)

Jag har kommit hem efter att jobbat ett dygn igen, satt mej ner i soffan å bläddrade i min senaste Stoff & Stil som kom med posten å vart väldigt glad då jag hittade superfint tyg med fototryck, påminner mycket om by nord:s helt underbara tryck fast dom flesta av deras är ju i svart vitt...Måtten på trycken är 64*75 å priset/tryck är endast 49,95:-!!! :D

Mycket mer än så behöver inte jag för att känna mej glad, dom ska jag klicka hem å göra mej ngr kuddar av!
Må så gott å hej hopp tills vi hörs igen!! :)
IKEA ♥ Beckmans = Sant!

 

Här är resultatet av det kreativa samarbetet mellan IKEA och eleverna på Beckmans designhögskola.

Från hundratals skisser valdes mönster till sex tyger ut som kommer att kosta mellan 39-69:-/meter, ska bli spännande att se dom live! :)

 

 

 

 

Tills vi ses igen, tjingeling!!

 

 


Scrapwood

Hej alla glada! Har ni börjat jobba igen eller har ni fortfarande semester?! Själv är jag inne på min 2a vecka efter semestern. Tycker det är ganska skönt nu när vardagen kommer igång, på nåt sätt får då iaf jag mer gjort då.. Man passar på när man är ledig på ett annat sätt!!

Jag håller som bäst på nu att fixa det sista i v-rummet nu, det tog sin tid eftersom hela familjen var sjuk under hela semestern.... Ja den vart verkligen INTE som vi tänkt oss men det är en annan historia!!

Men jag har lite andra projekt å jag undrar om jag kanske skulle ta å tapetsera mej ett plank någon stans?! :)Kunde vara ett underbart sätt att förlänga sommaren på kanske... :)

Det är Piet Hein Eeks är det som kommit på den den underbara idén för oss som kanske inte är jättevan att snickra å dona....
Tapeterna kan man köpa på scrapwoodwallpaper.com och kostar 169 £/ rulle.
Pallarna är även dom Piet Hein Eeks design!

Kram å en till kram tills vi hörs..


Pappersbröllop ♥ ♥ ♥Idag för ett år sen den här tiden hade jag precis varit hos frissan å fixat min bröllopsuppsättning, hade otroligt mycket fjärilar i magen å massor med förväntningar på hur dagen skulle bli...
Å allt blev så himla mycket bättre!! :)Mina skor, smycken å brudbuketten...I ♥ Herr NordénEn av dom lyckligaste dagarna i mitt liv!

Hoppas på många flera bröllopsdagar!!
Kram å puss på er tills vi hörs igen!
Alicia Keys vs Maria Zouroudis

Vem är er favvo?! :)
Om ni frågar mej så sångmässigt är ju bådas röster "to die 4"  men det är ju lite mer ♥ å smärta i Alicias video, å ett viktigt budskap åxå!
Ska bli kul å se hur ni tycker!!
Tine K H♥me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag bara ÄLSKAR färgskalan i dom här bilderna, känns väldigt rofyllt ♥

Å måste jag välja en sak som står högt på min "måste ha" lista så är det den här retroshyssta mattan!

 


Vilken tur för mej att jobbar extra på "Bollie på Hörnet" då där dom säljer just den HÄR mattan! :) Kommer att passa kalas i mitt "nya" sovrum bara det blir klart!
Tills vi hörs igen, kram å puss på er godingar!!
RSS 2.0